Beton ciré maakt van je huis een droomhuis

Heb jij wel eens gehoord van beton cire? Het kent namelijk ontzettend veel voordelen, maar ook zal het jouw oude wanden en vloeren weer laten stralen. Wij kunnen ontzettend veel met beton cire en eigenlijk ieder huis is hier geschikt voor. Wil jij je oude muren en vloeren een flinke opfrisbeurt geven en hou je niet echt van klussen? Dan zijn wij er om jou te helpen bij het opknappen van je woning. Wij leggen uit wat beton cire is, maar ook zetten we de voordelen van beton cire voor je op een rijtje. Misschien geniet jij binnenkort ook wel van luxueuze ruimtes in jouw huis!

Wat is beton cire?

Het is helemaal niet zo vreemd dat je niet weet wat beton cire is, omdat er misschien wel niet veel over gesproken wordt. Toch is het tegenwoordig erg populair en wordt het al zeker 25 jaar in Frankrijk toegepast. Beton cire is namelijk een waterdichte betonstructuur die in veel gevallen in badkamers werd toegepast. Hoewel het tegenwoordig ook steeds meer in andere ruimtes wordt gebruikt, omdat het wel zo zijn charme heeft? Beton cire bestaat uit fijn gemalen kiezelsteentjes in combinatie met zand. Deze zijn in eerste instantie flexibel, maar het wordt ook hard. Wist je dat beton cire in allerlei kleuren is te mengen, waardoor er altijd de perfecte kleur is voor jouw ruimtes? Welke kleur zou jij graag willen toepassen?

Het toepassen van beton cire

Een gigantisch voordeel van beton cire is dat het toegepast kan worden in vele ruimtes. Dankzij de vele toepassingen kunnen wij alle vochtige ruimtes met beton cire bewerken. Beton cire is namelijk waterdicht, hoewel je het ook kunt toepassen in ruimten zoals een hal of in de keuken. Eigenlijk zou je wel kunnen zeggen dat je iedere ruimte een schitterende uitstraling zou kunnen geven. Wist je dat je beton cire ook kunt toepassen op meubels? Je kunt op deze manier jouw oude kast laten renoveren, waardoor het een geweldige uitstraling zou krijgen. Het ziet er niet alleen mooi uit, maar het is ook nog eens uniek. Er is namelijk geen meubelstuk hetzelfde als jij je kasten laat voorzien van beton cire. Voortaan trekken de ogen van iedereen die bij jou binnenkomt op een prachtig pronkstuk.

Beton ciré

De voordelen van beton cire

We hadden al gezegd dat betonstuc heel erg veel voordelen kent, maar jij vraagt je natuurlijk af wat al die voordelen zijn. Wij hebben ze daarom op een rijtje gezet, want misschien is dit ook de stijl die past bij jouw wensen.

 • Het zorgt voor een unieke, maar ook tijdloze look.
 • Je kunt betonstuc gebruiken voor heel veel verschillende afwerkingen.
 • Voor het beste resultaat hoeven wij het, maar dun aan te brengen. Dit zorgt er overigens ook voor dat het licht van gewicht is.
 • Betonstuc is erg lang verwerkbaar, waardoor het niet droogt onder de handen. Het eindresultaat zal, daardoor een stuk mooier zijn.
 • Betonstuc is in heel veel verschillende kleuren te gebruiken.
 • We kunnen beton cire gebruiken bij badkamers, meubels, vloeren en zelfs trappen.
 • We kunnen beton cire toepassen op vele ondergronden, zoals beton, MDF, keramiek en zelfs op metalen ondergronden.
 • Dankzij de matte PU sealer is het erg gemakkelijk te onderhouden en schoon te houden.
 • De verhouding van prijs en kwaliteit is zeer goed te noemen.
 • Betonstuc is volledig waterdicht, waardoor je niet bang hoeft te zijn voor lekkages.
 • Betonstuc wordt al lange tijd gebruikt en wij passen het graag toe, omdat het een bewezen goed product is.

Aan de slag met beton cire

Je kunt natuurlijk niet gewoon aan de slag gaan met beton cire, want het vergt wel de nodige nauwkeurigheid. Je wilt natuurlijk dat je muren of vloeren een strakke uitstraling krijgen, hoe kun je dit dan het beste aanpakken? Wij zijn er om jouw muren en vloeren te voorzien van betonstuc. Wij hebben namelijk jarenlang ervaring op het gebied van betonstuc en weten precies hoe wij dit aan moeten brengen op de muren of vloeren. Als wij de muren of vloeren voorzien van betonstuc, ben jij er zeker van dat alles er mooi en strak uit zal zien. Je hoeft je helemaal niet druk te maken, want wij verzorgen alles tot in de puntjes. Ga dus niet zelf met betonstuc aan de slag, want jij wilt toch ook geen lelijke bobbels in je muren zien? Stel je voor dat je vloer er vreselijk uitziet, omdat je zelf aan de slag bent gegaan. Je wilt rare situaties voorkomen, daardoor is het handig onze vakmannen aan de slag te laten gaan met de betonstuc.

Verschillende prijzen

Er zijn wel de nodige verschillen in prijzen en dat is ook helemaal niet zo gek. De prijs is namelijk afhankelijk van het oppervlak dat wordt voorzien van betonstuc. Stel je wilt alleen een kleine badkamer voorzien van betonstuc, dan is dit een stuk voordeliger dan een badkamer die behoorlijk groot is. Weet jij al welke ruimtes jij graag wilt voorzien van betonstuc? Vraag ons dan gerust om een offerte te laten maken. Wij maken voor al onze klanten een scherpe offerte en kijken hierbij goed naar de ruimtes. Achteraf heb jij geen verrassingen, waardoor jij exact weet waar jij aan toe bent.

Ben jij overtuigd of wil je eerst nog meer informatie?

Misschien ben jij direct overtuigd van het geweldige effect van betonstuc, maar het kan ook zo zijn dat je toch nog graag een beetje meer informatie zou willen. Als je overtuigd bent kun je gelijk een offerte laten maken, maar als je toch nog graag iets meer informatie over betonstuc wilt staan wij je graag te woord om je te helpen. Wij kunnen je voorzien van alle informatie die jij graag zou willen weten over het toepassen van betonstuc, maar ook als je twijfels hebt kunnen wij die bij je wegnemen. Neem gerust contact met ons op, zodat wij je kunnen helpen.