Je badkamer een hotel chique uitstraling geven, het kan met beton ciré

Ben jij toe aan een verbouwing van je badkamer of vind jij dat je saaie muren hebt in je badkamer? Dan is beton cire badkamer echt iets voor jou! Je kunt met beton cire badkamer een hotel chique uitstraling creëren binnen de kortste keren. Wij kunnen het eenvoudig toepassen en het is ook nog eens duurzaam in gebruik. Dit laatst heeft er mee te maken, dat je niet zoveel nodig bent. Beton cire badkamer is waterdicht, waardoor je geen last zult hebben van lekkages. Wij vertellen je heel graag meer over de mogelijkheden en staan voor je klaar als jij je badkamer ook graag wilt renoveren.

Beton cire badkamer

Veel mensen weten niet dat beton cire zeer geschikt is voor in de badkamer, maar wat weten we eigenlijk wel van beton cire? Het is overigens niet eens zo gek dat beton cire badkamer onbekend is, want hier zie je niet echt reclames of iets dergelijks over. Dat terwijl beton cire een perfecte aanvulling is voor de badkamer, omdat je hiermee een hele mooie uitstraling kunt geven aan je badkamer. Beton cire is gemaakt van materialen die erg sterk zijn, maar het kan vooral zeer goed tegen vocht. Dit laatste zorgt ervoor dat beton cire zeer goed geschikt is voor de badkamer.

Waarom kiezen voor beton cire?

Je zult denken, waarom zou je eigenlijk kiezen voor beton cire in de badkamer en niet een van de vele andere materialen. Beton cire badkamer kent heel erg veel voordelen, het is waterdicht. Je kunt het zeer gemakkelijk onderhouden, wat betekent dat je het ook goed schoon kunt houden. Het is heel erg duurzaam om toe te passen in de badkamer. Daarnaast is beton cire best wel licht van gewicht, wat ervoor zorgt dat het niet te zwaar is aan je muur. Je zou wel kunnen zeggen dat beton cire badkamer wel een hele harde toplaag krijgt

Beton cire badkamer

Je kunt beton cire ook laten plaatsen op de vloer

Beton cire badkamer is niet alleen geschikt voor de muur, want je kunt ook je vloeren door ons laten voorzien van beton cire. Beton cire is namelijk slijtvast, waardoor je er eigenlijk alle kanten mee op kunt. Een ander mooi voordeel van beton cire voor in de badkamer is, dat je deze in vele kleurstellingen kunt krijgen. Zo hoef je niet alleen, maar te kiezen uit zwart wit en grijs. Hoewel een mooie grijstint aan de muren en een antraciet kleur op de vloer wel een heel mooi plaatje kan opleveren.

Hoe gaan we aan de slag?

Je wilt natuurlijk wel weten hoe wij aan de slag gaan met de badkamer, dat is ook heel erg belangrijk. Om te beginnen is het handig om te weten wat je graag zou willen, dan kunnen wij met je meekijken of jouw wensen haalbaar zijn. Er zijn namelijk zo ontzettend veel mogelijkheden, waardoor er een duidelijk plan nodig is. Wij maken een plan en natuurlijk een scherpe offerte, zodat jij precies weet wat je van ons kunt verwachten. Als jij akkoord bent, dan maken we een afspraak om de beton cire te plaatsen in de badkamer. Wij zullen ervoor zorgen dat jouw wensen in vervulling gaan en jouw badkamer er als nieuw uit ziet. Een make-over die je nog niet eerder hebt gezien! Wist je dat we samen kunnen kijken naar de kleurmogelijkheden? Dit kunnen we doen met een aantal kleur samples.

Deskundig en vakbekwaam personeel

Als je in zee wilt gaan met een bedrijf wil je natuurlijk zeker weten dat je te maken krijgt met personeel dat vakbekwaam is. Het is daarom handig niet, zomaar een bedrijf te kiezen. Bij ons weet je zeker dat je goed zit, wij hebben namelijk personeel in dienst met jarenlange ervaring op het gebied van beton cire. Hierdoor weet jij zeker dat er deskundig en vakbekwaam personeel bij jou aan de slag gaat. Wij beschikken over alle gereedschappen die we nodig zijn voor het plaatsen van beton cire, hierdoor hoef jij echt helemaal nergens meer aan te denken. Dit zorgt voor een prettige manier van werken en voor een heleboel rust bij onze klanten.

Bijna alle ondergronden zijn geschikt voor beton cire

Beton cire is niet alleen geschikt voor standaard muren en vloeren, maar ook als je bijvoorbeeld metalen ondergronden of houten ondergronden hebt in je badkamer kan beton cire uitkomst bieden. Beton cire is namelijk geschikt voor bijna alle soorten ondergronden, waardoor het op een eenvoudige manier mogelijk is jouw ruimte aan te pakken. Zelfs als je tegels aan de muur hebt zitten kun jij kiezen voor beton cire. Wij hoeven niet te breken, omdat we de beton cire er gewoon overheen kunnen plaatsen. Wel zo handig en het zorgt ervoor dat je niet zoveel rommel krijgt. Let wel op bij het toepassen van beton cire op tegels is er wel enige voorbereiding nodig.

Wist je dat je douchecel ook opgeknapt kan worden?

Heb jij een douchecel in de badkamer en vind je deze echt niet mooi meer? Wist je dat het zelfs mogelijk is je douchecel aan te pakken met beton cire? Op deze manier geef jij je badkamer een nog mooiere uitstraling. Je kunt de muren en de douchecel in dezelfde kleur beton cire laten maken, zodat het vooral een compleet geheel wordt. Je kunt er ook voor kiezen de douchecel te voorzien van een kleurtje die er net een beetje anders uit gaat zien dan de wanden. Met het laatste kun je een mooi speels effect creëren. Beide mogelijkheden hebben zo zijn voordelen, hierbij is het vooral belangrijk wat jij echt heel erg mooi vindt.

Er zijn een aantal verschillen

Als je gelijkwaardige ondergronden hebt kunnen wij een standaard beton cire toepassen in je badkamer. We kunnen ook werken met een beton cire in de vorm van een pasta, deze kan goed toegepast worden op een ruwe muur. Denk hierbij eens aan een gestucte wand, hoewel dit ook de perfecte oplossing is als je vloerverwarming hebt in je badkamer.