Een beton cire muur? Wij regelen het voor jou

Hoelang ben jij al op zoek naar een bedrijf dat voor jou een beton cire muur kan realiseren? Je kunt stoppen met zoeken, want wij regelen het voor jou! Wij beschikken over alle materialen en over een vakkundig team, waardoor wij jouw beton cire muur kunnen realiseren. Wij werken namelijk door heel Nederland, hierdoor kunnen wij alle onze klanten bieden wat ze willen. Het maakt dus niet uit waar je wegkomt, want wij reizen gewoon naar jouw woning! Waar wil jij graag een beton cire muur in je huis?

Realiseer een beton cire muur

Veel mensen denken dat het een hele lastige klus is om een beton cire muur te realiseren. Dat klopt ook, wanneer je geen ervaring hebt. Zonder ervaring is het niet handig te beginnen aan een beton cire muur. Wij hebben ruimschoots ervaring in het vak en weten precies hoe wij de beton cire toe moeten passen. Voor ons is het een eenvoudige klus, doordat wij beschikken over de juiste gereedschappen en andere middelen. Wij raden dan ook niet aan om hier zelf mee aan de slag te gaan, want jij wilt toch wel een mooie beton cire muur?

Wat is de reden om voor beton cire te kiezen

Beton cire is in veel gevallen een super goede keuze als jij iets speciaals in je huis wilt creëren. Je zorgt met een beton cire muur namelijk voor een mooie natuurlijke uitstraling. Een beton cire muur noemt men in de volksmond ook wel een betonlook en zelfs betonstuc. Er zijn geen verschillen tussen de verschillende benamingen. Door een betonlook in je huis toe te laten passen door ons, zal jouw huis warmte uit gaan stralen. Het heeft misschien wel iets van vroeger weg, maar door de vele kleuren is het resultaat verbluffend. Dit is misschien ook wel de reden, waarom we allemaal zo dol zijn op beton cire.

Beton ciré muur

Is een beton cire muur duur?

Dat is wel een hele goede vraag, want het is niet direct te zeggen wat jij kwijt bent voor een betonstuc muur. Dit heeft natuurlijk wel een reden, want we zijn daarvoor eerst meer informatie nodig over de situatie in jouw huis. Als wij de situatie eenmaal weten, kunnen we een stuk eenvoudiger zeggen wat de kosten zullen zijn. In tegenstelling tot een likje verf is het misschien wel wat prijzig, maar als we kijken naar het plaatsen van tegels dan is het in verhouding waarschijnlijk een stuk voordeliger. Het hangt wel een beetje af van de ruimte waar je een betonstuc muur wilt hebben, maar ook van de hoeveelheid beton cire we nodig zullen zijn.

Al jouw wensen in vervulling

Waar je ook een betonstuc muur zou willen hebben in jouw woning, wij zijn in staat al jouw wensen in vervulling te laten gaan. Wij kunnen wel zeggen dat wij altijd voldoen aan de wensen van de klant en niets voor ons te gek is. Je keuken, badkamer, toilet of woonkamer, wij kunnen alle muren voorzien van beton cire.

Hoe werken wij de muren af?

Afhankelijk van de ruimte brengen wij nadat de muren schoon en vetvrij zijn een laagje beton cire aan van ongeveer 2 à 3 millimeter. Mocht het om tegel muren gaan, dan behandelen we deze eerst vooraf. Dat is niet zomaar, want jij wilt niet dat de voegen later nog zichtbaar zijn als de muur klaar is. Als we de beton cire hebben geplaatst werken wij deze af met een coating. Deze coating zorgt ervoor dat het beton cire extra sterk, waterdicht en onderhoudsarm wordt.

Offerte laten maken?

Wil jij een offerte laten maken? Wij gaan graag met jou om de tafel om samen jouw wensen door te nemen. Dit geldt ook voor de kleuren die jij graag zou willen, want deze kun je helemaal zelf bepalen. Nadat wij alles met elkaar besproken hebben, gaan wij voor je aan de slag. Wij zullen jou een vrijblijvende offerte op maat aanleveren, hierin zijn overigens alle kosten meegenomen. Wij houden namelijk niet van verrassingen achteraf! Na de goedkeuring van de offerte hopen we snel een afspraak met jou te kunnen maken, zodat wij bij jou aan de slag kunnen gaan!