Beton cire over tegels plaatsen, het is mogelijk

Is jouw keuken, badkamer of toilet aan nieuwe tegels en ben je geschrokken van het prijskaartje dat hier aanhangt? Dat kunnen wij best heel goed begrijpen, maar het kan ook anders. Beton cire over tegels plaatsen kan tegenwoordig, zonder hiervoor hoeven te breken. Natuurlijk zijn er een aantal zaken waar we rekening mee dienen te houden, maar het plaatsen van beton cire over tegels geeft in ieder geval niet zoveel troep. Wij vertellen je er heel graag meer over, want jij kan ook in een handomdraai beschikken over een nieuwe ruimte!

Het plaatsen van beton cire over tegels

Als je een betonlook mooi vindt en je houdt van natuurlijke kleuren is het plaatsen van beton cire over tegels de perfecte oplossing voor jouw toilet, badkamer of keuken. Het wordt namelijk niet heel erg dik aangebracht, omdat dat helemaal niet nodig is. Met dunne laagjes van 2 à 3 millimeter kun je al snel het gewenste resultaat bereiken. Wel is het belangrijk dat de ondergrond een goede voorbehandeling ondergaat, voordat de beton cire over tegels geplaatst kan worden. Als wij een goede voorbehandeling doen, dan zal de beton cire waterdicht worden afgesloten.

Tegenwoordig is het helemaal trendy

Een betonlook is tegenwoordig helemaal trendy, doordat de afwerking in de meeste gevallen luxe uitstraalt. Niet alleen luxe, maar ook ziet beton cire er natuurlijk en warm uit. Een betonlook is een echte aanvulling op je huis, daarnaast zal het ook zorgen voor meerwaarde aan de desbetreffende ruimte. Een groot voordeel van beton cire is dat je niet meer naar die vervelende voegen hoeft te kijken. Een betonlook badkamer of toilet is ook heel erg populair vanwege zijn duurzaamheid.

Beton ciré over tegels

Beton cire kent verschillende kwaliteiten

Beton cire wordt gemaakt uit cement in combinatie met kunsthars, hele fijne kiezelsteentjes en zand. Door het toevoegen van een kleurstof kunnen wij praktisch iedere kleur voor jou realiseren. Er is voor iedere toepassing een beton cire te vinden. De ene is namelijk zeer geschikt voor vloeren en trappen, terwijl het andere speciaal geschikt is voor muren. Een betonlook heeft wel iets weg van vroeger misschien, maar tegenwoordig zie je het steeds meer. Het is, daardoor eigenlijk in iedere woonstijl toe te passen.

Een extra laagje bij betonstuc over tegels

Had jij al eens gehoord dat je een extra laagje nodig bent bij het plaatsen van beton cire over tegels? Dat kan kloppen, want bij het plaatsen over tegels gebruiken we een speciale hechtlaag. Ook zorgen we ervoor dat kitwerk verwijderd wordt en we maken de tegels vetvrij. Dan kan het aanbrengen beginnen en zorgen wij voor een mooie strakke muur. Had jij al bedacht of je graag een effen wand wilt of wil je liever een gewreven look? Dit kun je bepalen, voordat wij beginnen met het plaatsen van het beton cire over tegels. Wij zorgen voor alle materialen, gereedschappen en laten de ruimte keurig achter, waardoor jij gewoon rustig de krant kunt gaan lezen terwijl wij voor je bezig zijn.