Een beton ciré vloer is een aanwinst in je huis

Beton cire kent de nodige voordelen en beschikt over verschillende positieve eigenschappen. Door een beton ciré vloer te laten plaatsen in je huis, creëer je voor jezelf heel erg veel meerwaarde. Het kan namelijk in iedere woonruimte in je huis toegepast worden, zelfs als je vloerverwarming hebt. Maar daar blijft het niet bij, want ook in vochtige ruimtes kan een beton cire vloer een echte aanvulling zijn. Dit heeft verschillende redenen die wij je graag vertellen, want iedereen verdient het om te pronken met prachtige vloeren.

Beton ciré vloer in de badkamer

Een badkamer is een zeer vochtige ruimte, waardoor je niet alle vloeren kunt plaatsen. Een ciré vloer in de badkamer kan echt perfect, omdat dit namelijk volledig waterdicht is. Wij maken de vloer met zorg, maar zorgen ook dat er een speciale coating over de vloer wordt aangebracht na het aanbrengen van de beton ciré. Als wij de beton ciré vloer volledig afgewerkt hebben, dan weet jij zeker dat er geen lekkages meer kunnen ontstaan in jouw badkamer.

Beton ciré vloer in het toilet

Het toilet is in de meeste gevallen een veel bezochte plek in je huis, daardoor mag het ook wel een bepaalde uitstraling hebben. Wij kunnen ervoor zorgen dat je beton ciré vloer in het toilet een zeer luxe uitstraling krijgt, hierdoor zal iedere toiletbezoeker zich thuis voelen op jouw toilet. Wij kunnen iedere kleur realiseren, ook als je meer houdt van een wat feller kleurtje. Bij ons is eigenlijk helemaal niets te gek en als jij blij bent zijn wij dat natuurlijk ook.

Beton ciré vloer

De vloer in de woonkamer

De vloeren en muren in je woonkamer zijn nu eenmaal heel erg belangrijk, want je kijkt hier praktisch gezien iedere dag naar. Het is belangrijk dat je het mooi vindt, maar ook dat jij je prettig voelt in je woonkamer. Je zit hier waarschijnlijk toch op de bank gezellig een avond televisie te kijken, stel je eens voor dat je dan niet op je gemak zit. Je kunt in de woonkamer een beton ciré vloer laten plaatsen door ons, natuurlijk neemt dit wel een klein beetje tijd in beslag en zijn wij niet binnen een uurtje klaar. Het resultaat dat mag er dan ook zijn en het heeft een paar leuke voordelen. Een beton ciré vloer kent flexibiliteit, maar ook een bepaalde hardheid. Deze dingen bij elkaar genomen maakt dat een beton ciré vloer slijtvast en behoorlijk duurzaam zijn.

Beton ciré in de keuken

In de keuken kun je op verschillende manier beton ciré toepassen denk, maar eens aan de vloer in de keuken. Ook de muren en zelfs het aanrecht zou je kunnen laten voorzien van beton ciré, wij weten precies hoe we dit kunnen aanpakken. Je kunt met de kleuren een beetje spelen als je zou willen, want we hebben niet 1 standaardkleur in het assortiment. Wij kunnen alle soorten kleuren maken, dankzij de verschillende pigmenten.

Ruimtes door laten lopen

Je kunt ervoor kiezen om ruimtes door te laten lopen in je huis. Een voorbeeld hiervan is de vloer van de woonkamer, gang en keuken. Wij kunnen ervoor zorgen dat jouw woonruimtes doorlopen zonder die vervelende drempels in je huis. Als je beton ciré vloeren door laat lopen dan zul je een heleboel rust ervaren, omdat de vloeren niet onderbroken worden door andere kleuren. Alle vloeren zijn bestand tegen krasjes en om het nog een klein beetje leuker te maken, heb je er weinig onderhoud aan.

De mogelijkheden en meer informatie

Ben jij inmiddels ook overtuigd van een beton ciré vloer en heb je misschien nog enkele vragen voor ons? Dat is natuurlijk geen enkel punt, want wij beantwoorden al jouw vragen graag. Door samen met jou te gaan zitten en alle vragen te beantwoorden, krijgen wij een kijkje op jouw woonsituatie. Wij kunnen zo veel eenvoudiger vertellen wat er wel en niet mogelijk zou zijn, maar ook wat er wel of juist niet handig is. In de meeste gevallen is bijna alles wel mogelijk, hoewel dit afhangt van een aantal belangrijke factoren. In de badkamer en het toilet heb je te maken met voegen, maar in de keuken en de woonkamer zou je te maken kunnen hebben met scheuren of andere oneffenheden. Wij kijken graag met je mee en hopen binnenkort een vrijblijvende offerte voor jou te mogen maken. Misschien geniet jij binnenkort ook van een luxueus huis en kun jij ook pronken met jouw prachtige nieuwe beton ciré vloeren.