De mogelijkheden van beton cire woonkamer

Beton cire kent veel mogelijkheden, maar ken jij de mogelijkheden van beton cire woonkamer? De mogelijkheden zijn eindeloos, hoewel het natuurlijk een beetje afhangt van de ruimte. Als we het hebben over de ondergrond is dat in de woonkamer vaak een eenvoudige klus. Wel zouden we rekening moeten houden met eventuele bobbels en scheuren, maar de ondergrond is vaak heel goed om de beton cire op te laten hechten. We willen graag ons enthousiasme van een beton cire woonkamer met je delen, omdat het rust en elegantie uitstraalt. Ook zouden we wel kunnen zeggen, dankzij onze klanten dat het een echte aanvulling is binnen jouw interieur.

Beton cire woonkamer toepassen

In de woonkamer heb je in veel gevallen verschillende muren, hierdoor kun je spelen met deze muren. Wil jij alle muren door ons laten voorzien van beton cire of wil je slechts een enkele muur bekleed hebben? Het kan allemaal bij ons! We zullen een voorbeeld geven, want je kunt namelijk ook met twee verschillende kleuren werken in je woonkamer. Op deze manier is de woonkamer niet helemaal hetzelfde en kun je toch genieten van een meerkleurig interieur. Ook het uitzoeken van meubels kan een stuk leuker worden als je meerdere kleuren beton cire in de woonkamer toepast.

Oude meubels restylen

Misschien vind je het wel te veel om al je muren aan te pakken met beton cire, dan is er nog de mogelijkheid om al je oude meubels te restylen met beton cire. Het grote voordeel hiervan is, dat oude meubels een nieuw leven ingeblazen worden en dat jij kunt genieten van zeer stijlvolle nieuwe meubels. En dit enkel en alleen door ons bij jou aan het werk te laten gaan met beton cire.

Beton ciré woonkamer

De vloer in je woonkamer

Heb jij vloerverwarming in je huis, dan kan het een hele grote aanvulling zijn beton cire in de woonkamer op je vloer te laten plaatsen. Beton cire kan namelijk prima in combinatie met vloerverwarming, daarnaast kent beton cire een zeer hoge slijtvastheid. Door de hoge slijtvastheid, de hardheid en de flexibiliteit is het zeer geschikt om op te lopen. We houden natuurlijk wel rekening met het soort beton cire we hiervoor gebruiken, want er zijn namelijk meerdere varianten. Ook het aanbrengen van een laklaag kan niet ontbreken bij de vloer van beton cire.

Een speels interieur

Je kunt beton cire toepassen in alle ruimtes in je huis, hierbij maakt de ruimte echt niet uit. Beton cire is zelfs toe te passen op trappen en over tegels. Dit maakt dat we beton cire breed in kunnen zetten en dat jij een speels interieur kunt creëren. Deze zal dan wel een wat chique uitstraling krijgen, maar dat is ook wel lekker toch? Het idee dat je in een vakantiehuisje stapt als je dagenlang van huis geweest bent, dat geeft ons allemaal wel een heel fijn gevoel. Een warm welkom in je eigen huis zouden we ook wel kunnen zeggen, waardoor je optimaal kunt genieten van je eigen huis.

De beton cire specialist

Wij zijn de beton cire specialist bij jou in de buurt, want wij werken namelijk door heel Nederland. Wij beschikken over een fantastisch team van vakmensen, doordat wij al jarenlange ervaring hebben op het gebied van beton cire kunnen wij realiseren wat anderen niet kunnen. Wij zorgen altijd voor het beste resultaat en bieden onze klanten een luisterend oor. Wij doen precies wat jij van ons vraagt en mocht er iets zijn wat onmogelijk lijkt zullen we dit te allen tijde met jou bespreken. Nu komt het gelukkig nooit voor dat iets onhaalbaar is, want als de ondergrond stevig is kunnen we al vrij eenvoudig jouw dromen werkelijkheid laten worden.

Vraag ons gerust om meer informatie

We kunnen begrijpen, dat je misschien nog iets meer informatie wilt. Schroom niet om te vragen wat je wilt weten, want wij staan namelijk altijd paraat voor onze klanten. Misschien ben jij ook overtuigd van onze service en wil je een offerte door ons laten maken. Wij gaan dan meteen aan de slag en zullen jou een vrijblijvende offerte op maat aanleveren. In de vrijblijvende offerte zijn alle kosten meegenomen, zodat je direct weet waar je aan toe bent. Wanneer kunnen wij bij jou aan de slag?