Beton cire kosten, waar kun je op rekenen?

Ben jij inmiddels overtuigd om beton cire door ons te laten plaatsen? Dan wil je natuurlijk graag weten wat de beton cire kosten zijn en dat is echt een hele goede vraag. Allereerst zijn er een aantal vragen, waarbij een antwoord nodig zal zijn. Waar wil jij graag beton cire laten plaatsen? Gaat het om een klein of juist een grote muur, maar misschien wil je ook direct de vloer mee nemen. Beton cire kosten kunnen nogal uit een lopen, wij leggen je precies uit hoe wij dit berekenen.

Hoe berekenen we de prijzen

De kosten berekenen we in een normale situatie per vierkante meter. Het betreft dan niet alleen de beton cire, maar ook de manuren van onze vakmannen. Er is nog een andere belangrijke factor die meetelt in de beton cire kosten, want de ondergrond speelt eigenlijk de hoofdrol. Als je een vlakke, gladde muur wilt voorzien van beton cire dan is dit relatief goedkoop. Een oneffen muur met voegen of scheuren is een stuk duurder. Dit heeft te maken met het werk wat onze vakmannen moeten doen om de muren strak en glad te krijgen.

Beton ciré kosten

Beton cire kosten badkamer

Het laten plaatsen van beton cire in de badkamer is een zorgvuldige klus, deze ruimte vraagt meer aandacht dan je in eerste instantie zou denken. Dit komt, doordat het een vochtige ruimte betreft. Bij een vochtige ruimte is het vooral belangrijk dat deze waterdicht wordt afgewerkt. Dit betekent overigens wel dat het verstandig is deze af te werken met een extra laklaag. De douchecel en de vloer zijn erg belangrijk om te voorzien van een waterdichte en sterke toplaag. De kosten kunnen hierdoor iets duurder uitvallen dan je verwacht. Iedere badkamer is anders en daardoor ook de situatie.

Wat is de gemiddelde prijs

We snappen als geen ander hoe vervelend het is als je geen idee hebt wat iets kost. Maar het is in veel situaties op voorhand niet te zeggen wat de beton cire kosten zijn. Zoals we al eerder zeiden hangt het van diverse factoren af, maar ook de vierkante meters spelen een rol. Om toch een klein beetje een indicatie te geven kun je rekenen op een aantal tientjes tot ruimschoots honderd euro per vierkante meter. Vraag ons gerust om een offerte voor je te maken, want zo weet je uiteindelijk precies wat de kosten zullen gaan zijn voor het plaatsen van beton cire.

Beton cire kosten meer informatie

Natuurlijk willen we je graag voorzien van meer informatie, dit doen we het liefste in een persoonlijk gesprek. Wij kunnen dan samen kijken naar de mogelijkheden en natuurlijk jouw wensen doornemen. In een persoonlijk gesprek kunnen wij alle kosten op een rijtje zetten, zodat jij precies weet wat jij kunt verwachten. Alle werkzaamheden worden meegenomen in het maken van de prijsopgave, maar nog belangrijker is dat wij een duidelijk beeld krijgen van de ruimte. Hierdoor kunnen we garanderen dat je geen verrassingen achteraf zult hebben, want daar zit niemand op te wachten toch?