Beton cire toilet, wij kunnen het realiseren

Als je een nieuw huis gekocht hebt of je gaat verhuizen naar een huurhuis en het toilet ziet er niet uit, zoals je eigenlijk gehoopt had dan kun jij hier natuurlijk iets aan doen. Je kunt kiezen voor een renovatie door nieuwe tegels te laten zetten, maar er zijn ook mogelijkheden zoals een beton toilet. Een betonstuc toilet levert een prachtig resultaat op en is waarschijnlijk een heel stuk goedkoper, dan een volledige renovatie. Wij kunnen jouw droom toilet realiseren met een beton cire toilet.

Waarom een beton cire toilet?

Om te beginnen hoeven wij niet het hele toilet te slopen. Het sloopwerk geeft ook nog eens een hoop rotzooi, maar met beton cire kunnen wij je toilet zonder veel rommel de mooiste uitstraling geven. We hoeven er enkel voor te zorgen dat eventuele kitnaden verwijderd zijn en dat de muren schoon en vetvrij zijn. Een groot voordeel van beton cire in het toilet is, dat het hygiënisch is en goed te onderhouden. Wist je dat je de muren en de vloer kan voorzien van betonstuc, hiermee kun je op een hele mooie manier een samenhangend geheel creëren.

Jij bepaalt de beton cire toilet kleur

Wij kunnen beton cire mengen met allerlei verschillende kleuren, waardoor jij op een eenvoudige manier een kleur kunt bepalen voor jouw toilet. Twijfel je nog een beetje over de kleur die jouw toilet zou moeten krijgen, dat is helemaal niet erg. Wij kunnen met je meedenken over de kleur, want je wilt natuurlijk wel de beste kleur in jouw toilet.

Beton ciré toilet

Robuust of toch strak

Er zijn meerdere mogelijkheden je toilet te voorzien van betonstuc. Je kunt namelijk kiezen voor gladde elegante muren, maar we bieden je ook de mogelijkheid om een robuuste structuur te kiezen. Robuuste muren zien er stoer uit, maar dat betekent niet dat het er heel grof uit zal zien. Welke mogelijkheid past het beste bij jouw toilet, ben jij er al helemaal uit?

Het juiste effect in jouw beton cire toilet

Het is geen eenvoudige klus om het juiste effect te creëren in jouw toilet, want in het toilet heb je nu eenmaal te maken met voegen. We plaatsen de betonstuc over de tegels heen. Deze voegen wil je later niet meer terugzien in het resultaat, daarom vergt het de nodige aandacht de beton cire aan te brengen. Onze ervaren mensen weten precies hoe ze dit aan kunnen pakken.

Een schets of offerte

Als wij weten hoe de situatie in jouw toilet is zouden we een schets kunnen maken, maar ook het maken van een vrijblijvende offerte is geen enkel probleem. Hierin nemen we de kosten voor het materiaal en natuurlijk de manuren die we nodig zijn mee. Jij weet zo namelijk precies wat je van ons kunt verwachten, maar we zorgen er ook voor dat jij tevreden kunt zijn over het eindresultaat. Geen verrassingen achteraf, dat is precies wat je van ons kunt verwachten en waar wij voor staan.