Betonstuc badkamer, hier kun je op rekenen

Het plaatsen van een betonstuc badkamer is misschien niet het eerste waar je aan gedacht had. Misschien komt dat wel, omdat we er niet heel veel over horen. We horen en zien veel op televisie en de radio, maar het gaat nooit over betonstuc. We horen wel eens iets over tegels zetten, maar je hoeft voor de verbouwing van je kamer helemaal niet op zoek te gaan naar nieuwe tegels. Een betonstuc badkamer heeft namelijk voordelen, want dit kan zonder een hele heftige verbouwing. Zoek jij iemand die dit kan realiseren, wij zijn er voor al jouw klussen als het gaat om betonstuc.

Toepassen van betonstuc badkamer

Het is niet per se eenvoudig om betonstuc in de badkamer toe te passen, hierdoor is het af te raden hier zelf mee aan de slag te gaan. Betonstuc badkamer vergt de nodige precisie, dat is precies wat onze vakmannen voor je kunnen doen. Onze vakmensen beschikken over ruime ervaring en weten precies hoe ze jouw badkamer onder handen kunnen nemen. Het resultaat mag er dan ook zijn als het eenmaal klaar is.

Betonstuc badkamer is voor iedereen een oplossing

Je hebt een douchecabine en bent deze helemaal zat, maar ook de muren en de vloer in de badkamer zijn echt aan vervanging toe. Dit gebeurt bij ons allemaal, want het kan namelijk voorkomen dat de badkamer er een beetje gedateerd uit ziet. Niets is vervelender dan dat, maar er zijn gelukkig een hoop mogelijkheden. Wij helpen je hier graag mee en maken graag met jou een tekening om alvast een inkijkje te geven in hoe wij jouw badkamer kunnen maken tot een modern geheel.

Betonstuc badkamer

Betonstuc badkamer is erg slijtvast

Door het toepassen van betonstuc weet jij zeker dat je vloeren en muren mooi blijven, omdat betonstuc goede slijtvaste eigenschap kent. We houden wel rekening met de omstandigheden van de vloeren, omdat het niet de bedoeling is dat deze lelijk wordt als je erop gaat lopen. De vloeren en de muren krijgen een speciale laag, zodat het ook meteen waterdicht wordt. Je wilt natuurlijk zeker weten dat er geen lekkages kunnen ontstaan, want dat is pas echt heel vervelend.

Natuurlijke en rustige uitstraling

Door het betonstuc in de badkamer toe te passen maken wij van jouw badkamer een natuurlijke en rustige omgeving. Zelfs als je kiest voor een wat robuustere look dan kan het rust uitstralen. Betonstuc kan in allerlei verschillende kleuren gemengd worden, waardoor je badkamer een hotel chique uitstraling krijgt. Even lekker douchen of in bad na een dag hard werken, dat kan met een badkamer die voorzien is van betonstuc.

Is betonstuc wel zo hygiënisch?

Het antwoord hierop is kortweg gezegd ja, maar dit heeft natuurlijk een aantal redenen. We brengen een coating aan, maar ook lakken we het betonstuc volledig af. Dit zorgt ervoor dat er geen schimmelvorming kan ontstaan en ook vochtophoping is direct uitgesloten. We kunnen wel stellen dat betonstuc onderhoudsarm is, maar ook gemakkelijk in onderhoud is. Betonstuc is ook nog eens duurzaam, omdat jij er heel erg lang plezier van kunt hebben.

Goed onderhouden is wel belangrijk

Hoewel je weinig onderhoud hebt aan betonstuc is het wel van belang het betonstuc zo nu en dan te reinigen. Het schrobben van voegen is niet meer nodig, want je kunt het betonstuc namelijk afnemen met een microvezel doek. Het is wel handig om te weten dat je beter niet aan de slag kunt gaan met chemische middelen. Als je enkel met een doek en misschien wat allesreiniger te werk gaat zul jij zien dat jouw badkamer tot in lengte van jaren heel erg mooi blijft. Krassen zullen nauwelijks ontstaan, omdat betonstuc een harde eigenschap heeft met een hoge flexibiliteit.

Hoe lang doen we erover?

Het is op voorhand niet te zeggen hoeveel tijd we nodig zijn om jouw badkamer op te knappen. Om te beginnen is het heel belangrijk om te weten wat er allemaal moet gebeuren, daarnaast vergt het natuurlijk meer tijd als je de hele badkamer gedaan wil hebben. Slechts een klein muurtje zal een stuk minder tijd in beslag nemen. Wij kijken graag met je mee, om te zien hoeveel tijd we nodig denken te zijn. Dit kunnen we wel inschatten als we weten hoe jouw badkamer eruitziet. Ook jouw wensen spreken we graag met je door, zodat jij binnenkort ook kunt genieten van een geweldige nieuwe badkamer. Neem gerust contact met ons op als je vragen hebt of als je graag een vrijblijvende offerte van ons zou willen ontvangen.