Wat kost beton cire per m2?

Een van de vele vragen die ons vraagt gesteld, is wat kost beton cire per m2. Dat is ook niet zo heel gek, want we snappen natuurlijk als geen ander dat jij graag zou willen weten wat het kost. Hoewel het niet direct te zeggen is wat je precies kwijt zult zijn, proberen we toch een klein beetje een indruk te geven. Wij weten natuurlijk nog niet wat we tegen gaan komen in jouw ruimte en wat jij graag zou willen. Dit is een belangrijk punt bij de vraag wat kost beton cire per m2.

De verschillende ruimtes

We kunnen allerlei verschillende ruimtes voorzien van beton cire, wat kost beton cire per m2 en hoe berekenen we dat nu echt? Wij proberen door goed naar jouw ruimtes te kijken een indicatie te maken op basis van de vierkante meters. Het blijft natuurlijk niet alleen bij het berekenen van de vierkante meters, want we zullen hier ook de nodige tijd aan spenderen om het goed onder handen te nemen. Wij willen onze klanten vakmanschap bieden, maar willen onze klanten ook graag tevreden en blij maken. Door naar de ruimte te kijken en naar jouw wensen te luisteren kunnen wij een prijs vast stellen.

Wat kost beton cire per m2

Wat mag je verwachten?

Veel bedrijven spelen met torenhoge prijzen, hoewel dit echt niet de bedoeling kan zijn. Bij ons kun je een eerlijke prijs verwachten en kun je ervan uitgaan dat wij een scherpe offerte voor je maken. Geen gedoe achteraf en je weet precies waar je aan toe bent, we berekenen namelijk direct alles mee in de vastgestelde prijs.

Indicatie: wat kost beton cire per m2

Het berekenen van de prijs is geen natte vinger werk en dat doen wij heel precies. Wij zouden wel kunnen zeggen dat de indicatie ligt op een aantal tientjes tot meer dan honderd euro per vierkante meter. Dit hangt wel af van een aantal zaken als bijvoorbeeld een laklaag, deze zul je in een vochtige ruimte zeker nodig zijn. In een persoonlijk gesprek kunnen wij samen met jou bepalen hoe we het beton cire kunnen toepassen en wat handig is in jouw situatie. Naar aanleiding van het gesprek en het beoordelen van de situatie kunnen wij veel eenvoudiger een exacte indicatie geven. Deze zal niet variabel zijn, omdat wij dan precies kunnen zeggen wat we nodig zijn en hoeveel werk wij hebben aan het realiseren van jouw dromen.