Retourneren & Garantie

Snel aan de slag!

Wij verzenden je bestelling neutraal en wij werken met  GLS. Als je voor 12:00 bestelt op een werkdag, wordt het dezelfde dag verzonden. Een pakket bereikt meestal binnen de benelux  de bestemming meestal binnen 24 uur. Binnen Europa ligt de bezorgtijd over het algemeen tussen 24 en 96 uur. GLS bezorgt pakketten van maandag tot en met vrijdag tijdens kantooruren.

Is het toch niet helemaal wat je verwachtte?

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk –  in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Hoe retourneer je je bestelling?

  • Vul het herroepingsformulier in en voeg het toe aan je retour. Je hoeft geen reden op te geven, maar we staan altijd open voor je suggesties voor verbetering.
  • Stuur het product binnen 14 dagen na aankoop retour naar u heeft wettelijk het recht om een product binnen 14 dagen na ontvangst aan te melden voor retour zonder opgave van reden. Na deze melding heeft u t nogmaals 14 dagen om het product daadwerkelijk retour te sturen. U moet overigens de retourpakket zelf betalen Als u gebruikt maakt van het retourrecht dan wordt het hele orderbedrag inclusief verzendkosten binnen 14 dagen na de retour melding terug te storten op het bekende rekeningnummer.
  • Retour aanmelden via info@betoncreatie.nl dan kunnen wij het retouradres toesturen omdat we van magazijn verhuizen.

Wat zijn de voorwaarden voor retournering?

  • Het product is niet gebruikt en de verpakking is (zo mogelijk) onbeschadigd..

Download het herroepingsformulier hier.

KVK: 61922390
Bank: NL30BUNQ2070772209