Wat is het verschil tussen kalkverf en betonlook verf?

Ze worden op een andere manier gemaakt, maar het resultaat op je muur is hetzelfde. Verder mengen wij de betonlook verf al voor je op kleur. De kalkverf wordt geleverd met los pigment.

FAQ Item

Dit is een faketekst. Alles wat hier staat is slechts om een indruk te geven van het grafische effect van tekst op deze plek.

Wat zijn de duidelijke verschillende verfsoorten?
  • Betoncreatie verf en kalkverf is uiteraad op een verschillende manier ontwikkeld en gemaakt maar het resultaat op de muur is wel de kleur. Het geeft een perfect strake betoncreatie betonlook. Hoe donker het kleur, het is ook een verschil: de betoncreatie  verf mengen we voor je op kleur. De kalkverf moet je zelf op kleur brengen.
  • Leemverf en melkverf geven ook dezelfde effect, de melkverf is natuurlijk van melkpoeder en de leemverf van leempoeder. Maar dat had je vast al geraden. Je brengt ze met een kwast aan voor een de bekende look. Wil je liever een strakke uitstraling gebruik dan onze betoncreatie kwast
  • Krijtverf is een egale verf, zoals je die waarschijnlijk wel kent. Krijtverf is ideaal voor het verven van woning meubels, maar op je muur is hij ook prachtig.
  • Buitenverf is ook een egale verf. De verf is van zichzelf al waterdicht: een coating in niet nodig maar is wel gewenst . Als de ondergrond steen of hout  is dan is het geschikt. Is de muur al eerder geschilderd dan raden wij aan een primer te gebruiken.
  • Metallicverf is een coating met een metallic effect, die je over een andere een verflaag (bijvoorbeeld betonlook (betoncreatieverf) aanbrengt voor een extra gaaf effect. Je hebt de keuze uit onder andere zilver goud en brons.
Waarom kiest men voor kalkverf ?

Onze Kalkverf van Betoncreatie.nl is co2 neutral en milieu vriendelijk. Hij is hierdoor recyclebaar. De meeste muurverven bevatten allemaal synthetische stoffen. Dit zijn stoffen die niet van nature in de natuur aanwezig zijn en dus in een laberatorium gemaakt. Onze Kalkverf van Betoncreatie.nl is natuurlijk, omdat het van gebluste kalk en natuurlijke middelen is gemaakt. De verdikkingsmiddelen van onze verf zijn op basis van cellulose en zetmeel. Het resultaat? Een totaal onschadelijke verf. Wij denken dat iedereen daar ontzettend blij van word !